Ce se întâmplă dacă îmi șterg contul social?
În cazul în care iți ștergi contul social media sau îl dezactivezi, nu vei mai putea utiliza acea opțiune ca metodă de autentificare în aplicația ta YOXO.
Nu ai găsit ce căutai?
YOXO
HelperAI
Pune o întrebare și ai răspuns (aproape) INSTANT!
Smart Search, cu inteligenta artificiala, disponibil pentru tine 24/7.


